Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان - تمامی اطلاعات گوشی Redmi Note ۱۱S  فاش شده است. این تلفن‌همراه در رنگ‌های آبی، سفید و مشکی به بازار عرضه خواهد شد.

به گزارش گیزموچاینا، گوشی Redmi Note ۱۱S قرار است در تاریخ ۹ فوریه در هند به طور رسمی به بازار عرضه شود. این تلفن هوشمند از طریق فروشگاه‌های آنلاین و آفلاین شیائومی به فروش می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفته شده طراحی تلفن هوشمند ردمی نوت ۱۱ اس تفاوت چندانی با مدل قبلی خود یعنی ردمی نوت ۱۰ اس ندارد. برای نمونه، به جای اسکنر اثر انگشت جانبی که در نوت ۱۰ اس در دسترس بود، اسکنر درون صفحه‌ای جایگزین آن شده است.

تلفن هوشمند نوت ۱۰ اس دوربین‌های چهارگانه ۶۴ مگاپیکسلی را به کاربران ارائه می‌دهد، اما نوت ۱۱ اس با یک دوربین چهارگانه ۱۰۸ مگاپیکسلی در دسترس خریداران قرار خواهد گرفت. این تلفن هوشمند دارای صفحه نمایش ۶.۴ اینچی FHD+ ۹۰Hz AMOLED، دوربین‌های ۱۳ مگاپیکسلی، ۱۰۸ مگاپیکسل (اصلی) + ۸ مگاپیکسل (فوق عریض) + ۲ مگاپیکسل (عمق) + ۲ مگاپیکسل (ماکرو) خواهد بود. همچنین چهار دوربین این دستگاه بر روی MIUI ۱۲.۵ و سیستم عامل اندروید ۱۲ اجرا خواهد شد.

تراشه‌ی هلیو G۹۶ در زیر قاب پشتی Redmi Note ۱۱S حضور خواهد داشت. این گوشی با حافظه داخلی ۴ گیگابایت / ۶ گیگابایت رم و ۶۴ گیگابایت به بازار عرضه می‌شود. همچنین این دستگاه توسط یک باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی از شارژ سریع ۳۳ واتی پشتیبانی می‌کند. قیمت Redmi Note ۱۱S حدود ۱۰۰۰ روپیه (~ ۱۳ دلار) یا ۲۰۰۰ روپیه (~ ۲۷ دلار) بیشتر از مدل قبلی خود است. از این رو، احتمال دارد این گوشی با قیمت اولیه حدود ۱۵۰۰۰ روپیه (۲۰۰ دلار) به طور رسمی به فروش برسد.

بیشتر بخوانید

توسعه یک گوشی تاشو توسط شرکت شیائومی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: موبایل هوشمند شرکت سامسونگ دوربین مخفی تلفن هوشمند Redmi Note ۱۱S

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۷۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع

ایتنا - رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR یا استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه توسط آزمایشگاه‌های مورد تایید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.
هر چند توسعه زیرساخت‌های حوزه تلفن سیار نیازمند نصب دکل‌های تلفن همراه در نقاط مختلف شهرهاست، اما هنوز هم بسیاری از مردم بر این باورند که این دکل‌ها دارای تشعشعات مضری برای بدن هستند و آنها را عامل بروز برخی بیماری‌ها مانند سرطان می‌دانند.  

به گزارش ایتنا از ایسنا، تشعشعات موبایل و مخاطرات آن سال‌هاست علی رغم توضیحات مسئولان از جمله دغدغه‌های مردم بوده اما بنابر گفته کارشناسان هنوز آسیب های ناشی از امواج یا تشعشعات فناوری هایی مانند تلفن همراه هنوز در دنیا به یک اجماع واحد نرسیده‌اند و شاید نیاز است سال‌ها بگذرد تا مشخص شود آنتن‌های نزدیک به منزل اشخاص تأثیری داشته است یا خیر؟ ولی به صورت کلی توصیه می‌شود قشر آسیب‌پذیر جامعه مانند کودکان، افراد مسن یا زنان باردار از این نوع تشعشعات دور باشند؛ به همین دلیل سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی کشور (رگولاتوری) بر اساس وظایف خود، در همکاری با سایر سازمان‌های متولی در این حوزه مانند سازمان انرژی اتمی ایران، به طور مستمر تشعشعات آنتن دکل‌ها را به سه روش اندازه‌گیری می‌کند.

در این راستا محمد شمسایی- مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه شمال شرق- با انتشار پستی در یک شبکه اجتماعی داخلی بر لزوم اطمینان از استاندارد تشعشعی تلفن همراه تأکید کرده است.

شمسایی در این زمینه تشریح کرد: معمولا برای خرید یک گوشی تلفن همراهِ جدید به بِرند، مدل، سیستم عامل، قیمت، امکانات، زیبایی، و غیره از آن توجه می کنیم؛ اما توصیه بهداشت الکترومغناطیس این است که برای خرید گوشی تلفن همراه، قبل از هر مشخصه، باید از استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه یا همان SAR اطمینان پیدا کرد.  

موضوعی که امیر محمدزاده لاجوردی- رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی - هم به آن اشاره و گفته است: برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR توسط آزمایشگاه‌های مورد تایید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • نکات ایمنی مهم برای شارژ کردن گوشی های هوشمند؛ اگر موبایل دارید، بخوانید
  • آیا گوشی‌های هوشمند سلامت جسمی شما را به خطر می‌اندازد؟
  • قیمت گوشی شیائومی نوت ۱۲ پرو + مشخصات Redmi note 12 pro 5g (۱۷ اردیبهشت)
  • جواب بده ۱۰۰ میلیون برنده شو؛ کلاهبرداری جدید
  • ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • باورتان می‌شود این گوشی تلفن همراه، پرفروش‌ترین در جهان است؟
  • میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه ارزیابی می‌شود
  • ارزیابی میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه در سازمان تنظیم مقررات
  • جدیدترین نسل موبایل رونمایی شد؛ بازگشت به «ماربازی» بدون اینترنت! (+عکس)
  • رونمایی از برنامه کاربردی خودمراقبتی مبتنی بر تلفن هوشمند برای کنترل آسم در کاشان